Concert de Cobla-Fusió amb la Cobla Reus Jove

El dimecres 21 d'agost la Cobla Reus Jove farà un concert especial on, als instruments tradicionals, s'hi sumarà la percussió (bateria)

La cobla Reus Jove des del primer dia (1997) ha volgut treballar la música més enllà del gènere sardana, que és el que li és propi. Treballar diverses propostes en el camp del mestissatge, de la fusió, de recuperació de partitures antigues i dur a terme nous projectes amb la cobla com a eix vertebrador han estat el comú denominador al llarg d’aquests 22 anys d’història.

Un conjunt autòcton del país, la cobla, que ens pot oferir des de bandes sonores de cinema, arranjaments de músiques d’arreu del món, melodies conegudes des de música del renaixement, passant per fragments d’òpera o sarsuela, arranjaments per a cobla de temes de les big bands americanes de l’època de Duke Ellington o Glenn Miller, passant pels Beatles, la nova cançó dels anys 60 o el rock català dels 90 tot fusionant els instruments propis de la formació amb l’afegit de la percussió.

Naturalment donem la importància que mereix a la música del territori, dels seus balls i danses, i dels compositors locals.  Tindrem la ocasió d’escoltar la sardana Sant Magí de la Brufaganya del compositor Marcel Casellas i Navinés i de recuperar una composició que fa molts i molts anys que no s’ha tocat i que gairebé ningú coneix, titulada LES FONTS DE SANT MAGÍ escrita pel compositor nascut a Reus però afincat de ben jovenet a Tarragona, n’Artur Ramos i Horta.

Tot combinant tradició i modernitat, i podent gaudir de músiques que de ben segur que faran les delícies dels assistents al concert NIT D’ESTIU A SANT MAGÍ.

Cobla Reus Jove

———————————————————————————————————-

Consulteu el repertori:  Programa_de_ma_Cobla_Reus_Jove

En acabar el concert, sardanes i xocolata desfeta per a tothom

Podeu reservar entrades al correu amicssantmagi@tinet.cat indicant el nom i el nombre d’entrades a reservar. El preu de l’entrada és de 10€ (5€ fins a 12 anys complerts) que s’haurà de pagar el mateix dia del concert en el moment de retirar la reserva. Per correu electrònic rebreu rebreu una confirmació amb el banc assignat.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.