la brufaganya casa vostra
Sant Magí
Casa Vostra

Balanç econòmic de la campanya

Mireu l’últim estat de comptes

Donatius rebuts

Data: 21 de març de 2021

Import total: 3.190€

Nombre de donatius: 17

Sant Magí Casa Vostra

Què és  Sant Magí Casa Vostra

És el projecte per  convertir l’edifici annex al santuari de Sant Magí anomenat “Casa de l’Ermità” en un lloc per donar aixopluc a entitats o grups que vulguin fer activitats lúdiques, culturals, educatives o religioses a la Brufaganya.

 

Què volem fer

Acabar la reconstrucció de l’edifici començada ja amb el treball de voluntaris i diners de l’Arquebisbat i la Parròquia, de la Diputació i de l’Associació d’Amics. I ara també aportacions de particulars i empreses. És la forma de multiplicar petites aportacions.

La planta baixa serà per acollir associacions i grups i  les plantes superiors podrien servir perquè una persona o família vetllin l’edifici i el santuari.

L’obra s’hauria de fer en un màxim de 5 anys

 

Què hem fet fins ara

Si cliqueu aquí podreu apreciar visualment totes les obres que hem fet aquests últims anys i l’estat en que estava inicialment.

 

Quin cost previst té

Per fer tota l’obra creiem que necessitem 120.000€ dels quals en portem uns 15.000€  invertits segons podeu veure en aquesta mateixa pàgina, on trobareu sempre actualitzada l’evolució de la campanya.

 

Què demanem

Que les persones que estimeu Sant Magí i doneu suport a la nostra línia d’activitats: aplecs, activitats de natura, concerts, publicacions, celebracions religioses, etc…  feu aportacions econòmiques amb els avantatges fiscals que reconeix la llei.

El fet de que ara hi hagi un grup de voluntaris amb prou empenta fa que ens decidim a endegar aquesta campanya, malgrat que les circumstàncies no siguin les millors.

 

Qui som els promotors

L’Associació d’Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn en col·laboració plena amb la Parròquia. Aquesta col·laboració fa possible el  bon tractament fiscal de les donacions.

 

Què oferim

1.- El dret de qualsevol donant de passar un cap de setmana gratuïtament a la Casa de l’Ermità quan estigui acabada.

2.- Una visita guiada al santuari i entorn els dies en que hi hagi missa (tercers diumenges de  mes entre abril i desembre).

3.- I sobretot la satisfacció de posar una petita pedra en l’edifici que serà CASA VOSTRA i en el projecte global de la Brufaganya.

 

Gràcies per col·laborar en que Sant Magí sigui CASA DE TOTS.

Com es poden fer els donatius?

1.- Fent un ingrés al compte corrent de CaixaBank:  ES81 2100 9046 9802 0009 7471

2.- Per e-bizum: 01971  (Poseu aquest número d’ONG en l’apartat donatius del vostre BIZUM al telèfon mòbil)

Important: En aquests dos casos, si voleu gaudir de la desgravació ens heu d’enviar un correu electrònic amb les vostres dades fiscals al correu casavostra@brufaganya.cat  (Nom i cognoms / NIF/ domicili)

3.- A través del següent enllaç: www.donoalamevaesglesia.cat

Clicant al botó “Donar a la meva parròquia” indicant el codi postal 43421 – Pontils (Tarragona) i seleccionant la Parròquia de Sant Magí

4.- Omplint la butlleta del tríptic.

El podeu descarregar aquí mateix i fent-nos arribar per correu postal la butlleta a Amics de Sant Magí de la Brufaganya / Castells dels Comtes / 43420 Santa Coloma de Queralt o bé enviant-la al correu casavostra@brufaganya.cat

 

Nota: Els donatius són confidencials i només estaran a l’abast de les persones que tenen cura de l’economia del santuari.

Tractament fiscal

La Parròquia, com a part de l’Església, queda englobada en la Llei de Mecenatge 49/2002 i per tant les donacions desgraven en la declaració de la renda o en l’impost de societats.

L’any 2020 el donatiu d’una persona física de fins a 150€ té una desgravació del 80% i el que excedeix del 35%. A una persona que dona 150€ en realitat li costa 30€. Si un matrimoni dona 300€ el cost és de 60€ sempre que facin la donació i la declaració separats.

Les empreses desgraven un 35% en l’impost.