Música a la fresca a la Brufaganya

Condicions de reserva d'entrades

Fa mes d’un mes que vam comunicar la suspensió definitiva del festival de música clàssica “Nits Musicals de la Brufaganya d’aquest any donades les circumstàncies sanitàries. Tot i que el cicle, tal com estava plantejat, continua sent inviable, no renunciem a que puguem tenir concerts de petit format, amb la qualitat a que estem acostumats. 

Les condicions que regiran seran les següents. 

1.- Els concerts es faran a l’aire lliure, concretament a l’esplanada de davant del santuari de Santa Magí de la Brufaganya. Només en cas de mal temps es traslladaran dintre del l’església, amb un aforament del 50%. 

2.- El nombre màxim d’assistents serà de 125 persones que es correspon al 50% anterior. 

3.- No es podrà assistir al concert sense reserva prèvia. 

4.- Les reserves s’han de fer en grups de entre 1 i 6 persones màxim i han de pertànyer al mateix entorn: família o amics. Preferentment s’ha d’enviar un correu electrònic a amicssantmagi@tinet.cat indicant el nom de les persones que hi assistiran. També per correu es confirmarà la reserva. Si no teniu correu electrònic podeu telefonar al 659.44.34.67 

5.- Cada grup de persones seurà en taules petites, col·locades entre elles a distància de seguretat, on hi haurà posat el nom de les persones que han fet la reserva. 

6.- El preu serà de 20€ per persona que, en tots els casos, comprendrà l’entrada, el berenar i, naturalment, la xocolata desfeta després del concert. 

7.- El berenar estarà preparat en bosses individuals per a cada assistent. 

En cas de que la resposta del públic sigui l’esperada continuarem programant altres audicions durant els mesos d’estiu. 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.