Suspeses les Nits Musicals de la Brufaganya 2020

El festival de música clàssica que per novena vegada s'havia de celebrar aquest estiu, queda suspès per la pandèmia del COVID-19

L’edició d’enguany del festival de música clàssica de la Brufaganya ha quedat definitivament suspesa davant l’evolució de la pandèmia COVID-19 i de les indicacions que s’estan donant per part de les autoritats. Les condicions en que s’hauran de dur a termes les activitats artístiques en llocs tancats fan que la celebració del festival no sigui ni econòmicament viable ni sanitàriament recomanable. Esperem i desitgem de tot cor que el proper any puguem continuar amb aquesta aventura de les “Nits Musicals de la Brufaganya” que tantes satisfaccions ens ha donat fins ara.

L’Associació d’Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn i l’Associació Musical la Brufaganya mantenen íntegrament el seu objectiu de continuar fent del santuari de Sant Magí i de la Brufaganya en general, un lloc on les activitats culturals hi tinguin un paper important, a banda  de que les activitats previstes dintre del programa de “Sant Magí 2020”com són la recerca en el medi natural, en documents històrics, en la tradició, etc… són plenament vigents si bé hauran de tenir un ritme adaptat a les circumstàncies que es vagin produint en cada moment. I naturalment Sant Magí continuarà sent, com ho ha estat al llarg de molts segles, un centre de religiositat popular on s’aniran celebrant, sempre que sigui possible, els aplecs i totes aquelles tradicions de religiositat popular qua tanta tradició tenen.

 

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.