S’ha mort un amic de Sant Magí, en Magí Trullols.

Ens ha deixat un amic!

Potser és mentida que ens ha deixat, perquè restarà viu en el record de tots els que l’hem conegut. Per la seva honestedat, bonhomia i ganes d’impulsar les feines allà on estava; sempre hi haurà un moment per dir: En Magí diria… i llavors sabrem, que encara que no estigui present sentim el seu escalf i tenim el seu suport.

Magí Trullols, segon a l’esquerra, en la signatura de l’Associació d’Amics de Sant Magí i el seu entorn

Moltes són les actuacions de Magí Trullols , aquí n’esmentem unes quantes:

Magí Trullols  era tresorer dels Amics de Sant Magí de la Brufaganya. Va ser una de les persones fundadores de l’entitat i que de bon principi va aportar tot el seu saber i la seva col·laboració en aquesta feina tan engrescadora que fem a Sant Magí des de fa anys. També era col·laborador de moltes activitats associatives de la vila.

Trullols va portar les regnes de Santa Coloma durant quatre anys, del 2015 al 2019, sota les sigles de Compromís. A les eleccions de 2019 va perdre l’alcaldia i va quedar com a regidor, càrrec que encara ocupava.

El 12 de juliol de 2019 va ser envestit president del Consell Comarcal després que la Federació d’Independents de Catalunya (FIC), a la qual pertanyia, arribés a un pacte amb ERC per repartir-se la legislatura. Durant els dos primers anys va ser ell el president i els dos següents, la republicana Carme Pallàs.

La seva elecció al front del Consell Comarcal va tenir els vots favorables de tots els consellers excepte un, que votà en blanc.

Durant la presa de possessió es va marcar com a objectius l’aigua potable, la millora de la xarxa de carreteres i de telecomunicacions i frenar el despoblament. Va reivindicar millores a les carreteres C-241 i C-14 o la finalització de l’A-27 amb el Coll de Lilla.

Per tot això i per l’amistat que ens teniem… et recordarem sempre, Magí!

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.