A SANT MAGÍ, LES ANXOVETES: Havaneres en femení

El dimecres 25 d’agost, un concert refrescant i lleuger en plenes vacances

Les Anxovetes són un grup d’havaneres nascut l’estiu del 2013 a Girona. Cantat íntegrament en femení, el grup està format per l’anxoveta Tona Gafarot (veu greu), l’anxoveta Montse Ferrermoner (veu aguda/mitja) i l’anxoveta Marta Pérez (veu aguda/mitja), així com el guitarrista Salva Gallego, el contrabaixista Xevi Pasqual i el tècnic de so Xevi Salvatella, els seitons del grup.

Les Anxovetes ens van formar a Girona l’estiu del 2013 i van pujar als escenaris per primera vegada el maig de l’any següent. Al llarg d’aquests primers anys de vida, han ofert concerts dins i fora de les fronteres catalanes, participant en les cantades més importants del món de l’havanera, com la 51ª Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, la Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós o les cantades de Getxo (País Basc) i Dènia (València). Per escoltar una mica de la seva música, premeu AQUI.

També han participat en festivals i esdeveniments musicals rellevants fora del circuit de l’havanera, com l’Smithsonian Folklife Festival (EUA), el Festival Internacional de Música de Cadaqués, el Festival Portalblau de l’Escala, el Festival Interludi de Calonge, o l’(a)Phònica de Banyoles, i també han actuat en escenaris com l’Auditori de Girona o el Palau de la Música Catalana, a Barcelona, dins el cicle Tardes al Palau.

El concert, si el temps ho permet, es farà a l’esplanada del davant del santuari de Sant Magí i començarà a 2/4 de 10 de la nit. Abans, durant la tarda, es podrà fer un berenar-sopar i després, com és costum, hi haurà xocolata desfeta per a tothom.

Podeu reservar entrades a www.brufaganya.cat o bé al 659.44.34.67 / 616.43.36.87. A causa de la pandèmia no s’hi pot assistir sense reserva prèvia.

Sigueu curosos en no fer cap  activitat que pugui malmetre l’espai natural.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.