ENTRADES

 

RESERVA LES ENTRADES AQUÍ  D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les vostres dades seran tractades d’acord amb la comanda sol·licitada i queden guardades a la nostra base de dades. De cap manera seran cedits per a cap altre ús diferent del sol·licitat. En facilitar-nos les vostres dades automàticament accepteu rebre les notícies sobre les activitats que es facin a Sant Magí de la Brufaganya. Vostè té dret a accedir-hi, modificar-les o cancel·lar-les, o bé a expressar el seu desig de no rebre cap comunicació posterior nostra. Per a exercir aquests drets, si us plau, comuniqueu-ho mitjançant el correu electrònic amicssantmagi@tinet.cat.


  He llegit i accepto la Política de Privacitat.  Els bancs són numerats. Dintre de cada banc les entrades no tenen numeració.

  Si cal, el dia del concert es posaran a la venda entrades sense numerar.

  RESERVES D’ENTRADES:

  A través de brufaganya.cat.

  Excepcionalment als telèfons 659.44.34.67 o 616.43.36.87.

  Notes

  Tots els concerts es faran seguint les normes sanitàries vigents en cada moment.

  Només es pot assistir als concerts amb reserva prèvia.

  Els concerts dels mesos de maig, juny i setembre es faran dintre del santuari. Els dels mesos de juliol i agost seran a l’aire lliure, excepte en cas de pluja.

  Donada la incertesa en els aforaments permesos, aquest any no hi haurà abonaments.

  Els berenars a la tarda i la xocolata desfeta de la nit s’organitzaran en funció de les normes sanitàries vigents.

  Qualsevol part del programa pot ser modificada en funció de l’evolució de la pandèmia. Els canvis s’informaran per correu electrònic i a la web www.brufaganya.cat