Visites guiades a Sant Magí de la Brufaganya

Els dies 11, 12 i 13 d’octubre s’oferiran visites guiades en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni

Per segon any consecutiu l’Associació d’Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn participarà en les Jornades Europees del Patrimoni organitzant visites guiades al santuari els dies 11, 12 i 13 d’octubre, des de les 12 del matí a les 2 de la tarda. Les visites seran gratuïtes.

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural és la que impulsa aquestes jornades que són una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea i que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991. És considerada com l’activitat participativa més important d’Europa en relació al patrimoni cultural. Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis Catalunya, de l’Associació Catalana de Municipis i de l’Institut Ramon Muntaner i en l’edició d’enguany incorpora com a nous col·laboradors, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.

Centenars de municipis i entitats de tot Catalunya se sumen a aquesta festa major del nostre patrimoni cultural,  programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania.

Més informació: Jornades Europees del Patrimoni

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.