Passeig a la recerca i coneixement de la flora de Sant Magí. (Una part en Streaming)

Si voleu participar en la sortida de diumenge dia 10 de maig i us preocupa caminar molt o estar lluny de Sant Magí de la Brufaganya, no us preocupeu! A les 11’15 h. aproximadament, 
Comencem així la part digital de Sant Magí. Una experiència participativa que està pensada pels qui volem viure les activitats de “l’Associació d’Amics de Sant Magí” i no podem fer-ho per qualsevol circumstància.

Diumenge farem la primera activitat presencial i virtual en directe (streaming) que té un caràcter experimental, per tant us demanem paciència i col·laboració.

La sortida és una caminada per Sant Magí a fi de poder  veure les plantes, matolls, arbres i especies més genuïnes. La caminada forma part del projecte “LA NATURA A L’ABAST DE TOTHOM”. El recorregut començarà a les 10 h a la Capella de les Fonts, seguirà cap al Pi de la Fou i pujarà fins a Rocamora.

Interior de l’església.

Quan l’excursió arribi a la plana de  l’església de Rocamora  a les 11.15 h més o menys), és quan podrem ajuntar-nos als caminants, tots els interessats que no estem a Sant Magí. Des de casa nostra connectant els ordinadors, les tauletes o els mòbils podrem escoltar les explicacions dels companys de Sant Magí. Esperem que sigui interessant pels presents i els virtuals.

Als que hàgiu  connectat us volíem demanar que ens envieu un e-mail a santmagiestudis@brufaganya.cat, dient-nos com ha funcionat. Això ens ajudaria a millorar.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.