Sonorització del santuari de Sant Magí

La Diputació de Tarragona subvenciona la tercera i última fase de la sonorització del santuari

Una de les prioritats que els Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn i l’Associació Musical la Brufaganya vam tenir quan vam començar a organitzar les Nits Musicals va ser la de dotar el santuari d’un equip de so adaptat a les característiques sonores de l’edifici i suficient per atendre com calia els concerts: presentacions dels programes, explicacions dels artistes, etc…

També es cobrien al mateix temps les necessitats acústiques en les celebracions religioses, sobretot durant els aplecs quan la concurrència és més gran.

Per això ja l’any 2018 hi vam instal·lar una primera tongada de quatre parelles d’altaveus Array CURV500 que cobrien el so de tota la nau, tot i que la qualitat no era tota la que volíem. La instal·lació es completava amb un bon amplificador 4 CH CURV500.

L’any 2019 vam afegir quatre parelles més d’altaveus i ha estat l’any 2020 quan ho hem completat amb dues parelles, un reproductor de CD i alguns micròfons addicionals.

El cost total de la instal·lació ha estat de 5115,62€ més l’IVA corresponent.

Les tres fases han comptat amb l’aportació econòmica de la Diputació de Tarragona a través de la seva convocatòria anyal de subvencions per a inversions.

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.