Santa Coloma inaugura l’exposició de Sant Magí

Diumenge 12 de setembre, s’inaugura l’exposició “Sant Magí el miracle de l’aigua” al Castell de Santa Coloma. Amb representació  dels ajuntaments de Santa Coloma i Pontils , amics i simpatitzants.

Per veure el reportatge i fotografies de la inauguració podeu prémer: Tribus de la Segarra

Els eremites, els hermitans, el projecte Sant Magí 2020 i la feina actual  projectes de futur, s’expliquen a tots els assistents. Coses conegudes i propostes noves i atraients, el públic escolta interesat, En acabar  les intervencions, repartiment de galetes de Sant Magí per fer la passejada entre els plafons. Es veuen les diferents linies de treball: Història, Natura, Concerts, Aplecs i festes… I, les relacions de Santa Coloma amb Sant Magí al llag del temps amb els plafons que expliquen la Capelleta, la recupració del Ball pla de Sant Magí, les sequeres.

Bon ambient tot passejant entre la imatge de Sant Magí que ha sortit de la capelleta per fer-nos companyia a l’exposició, la noia engalanada per ballar el ball pla amb el seu càntir, i les medalles, ex-vots maquetes i fotografies de la part més desconeguda de la Capella de les Fonts.

Esperem que als visitants els hi agradi i sobretot, poder donar a coneixer els molts aspectes de Sant Magí.

 

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.