Sant Magí serà present al RECERCAT

Igualada, com a Capital de la Cultura Catalana 2022, acull la divuitena edició del Recercat. Jornades de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner, els dies 7, 8 i 9 de maig de 2021.

L’Associació d’Amics de Sant Magí i el seu entorn i Associació  Cultural Baixa Segarra hi participen amb les publicacions, posters, vídeo i  presentació del llibre “Costums de Catalunya ”

Aquesta edició recupera totalment la presencialitat i es podrà gaudir de la tradicional carpa situada a la Plaça de Cal Font així com d’un complet programa d’activitats que inclou l’exposició de publicacions i pòsters, la programació d’exposicions, taules rodones, presentacions, espai Recerxic, visites culturals  i l’acte de lliurament dels Premis Recercat. Totes aquestes activitats també es podran seguir en directe  del canal de Youtube

 

El dijous dia 5 a les 18h, hi haurà la presentació del llibre “Costums de Catalunya ” de Mn Joan Segura a cura de Guillem Carreras.

L’acte tindrà lloc a la biblioteca Central d’Igualada.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.