Sant Magí a Vallespinosa

Al blog  Tribus de la Segarra podreu veure l’article complet. Aquí n’hi ha una part. Prémer AQUÍ

Cap a Vellespinosa

“La veritat és que no cal cap festa per anar a Vallespinosa. Sempre ve de gust fer-hi una visita i gaudir d’aquell paratge privilegiat.
El diumenge hi vam anar convocats –un altre any–, a la celebració de la Festa del Bosc.

Enguany també hem pogut assistir a un munt d’activitats programades per grans i petits. Uns i altres s’ho van passar molt bé.
Hi havia activitats a les eres i al poble, parades de productes d’alimentació, de proximitat i artesans; foc i brases i castanyes i moniatos, per citar-ne alguns.
Del centre del poble a les eres, amunt i avall un no parar de carros amb cavalls tot el matí.

A migdia, una actuació de música a la plaça de dalt, al Local social, amb gran assistència i participació. Sonava fantàstic. Ens ho van fer passar molt bé i van entusiasmar al personal.

El temps va acompanyar i malgrat que comencés amb força boira va fer un dia esplèndid; per sort, ja que el temps es preveia inestable.

Felicitem l’Ajuntament de Pontils per continuar promovent aquesta festa que ha demostrat tenir una gran acceptació. També a tots els que hi van participar.
Cal destacar als Amics de Sant Magí, responsables de la logística gastronòmica: l’esmorzar i un magnífic i concorregudíssim dinar.”

            

Fins l’any que ve.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.