Premi Instagram a Sant Magí

 

Dissabte dia 1, va tenir lloc la sessió de treball per recollir imatges en 360 graus . La feina va donar resultats que podran veure’s muntats en futures rutes i faran possible conèixer llocs de Sant Magí no tan habituals com els que estem acostumats a visitar.

Amb Jesus Arbué (ACTE) i Silvestre Palà d’ Amics de Sant Magí, es va preparar la pujada a la cova de Sant Magí i es van visitar les restes de la capella de la Salut tot barrejant vistes, fotografia 360 graus i documentació.

Els assistents van aprofitar també per participar en el concurs, fer fotos i pujar-les a Instagram. Una vegada acabat el termini de presentació de materials,  ja tenim guanyadora. La fotografia presenta una vista de la Brufaganya, des de la cova del Sant. Potser es podria titular: Què veia Sant Magí? Com el concurs no era competitiu,  el jurat ha valorat la participació i ha escollit una fotografia de la concursant mes participativa.

La persona que ha guanyat és: Teresa Soler Casellas . El premi li serà atorgat  a Sant Magí,  dissabte a les 10h. amb d’un bon esmorzar, acompanyada dels Amics de Sant Magí i tots els que us hi volgueu apropar.

Es poden veure totes les fotografies al #SantMagiObert2019

Esperem que li sigui profitosa i li doni moltes satisfaccions !!!

 

 

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.