Lorca a Sant Magí, excel·lent!

El tercer concert d’aquest estiu té com els anteriors una qualitat alta. Les veus de la cantant i de la narradora així com la introducció, ens han permés una aproximació a la figura i manera de pensar de Federico Garcia Lorca. Hem viscut l’home i l’època en el marc musical de la Orquesta Terrassa48.

Podeu veure el reportatge que M.Rumbau i J. Montagut han fet de la vetllada, si cliqueu  AQUI

Cada vegada parlem de la musica i dels cantaires però avui voldriem fer incidència en algunes de les persones que , amb la seva feina callada i voluntària ho fan posible.

Els companys de l’Associació Musical de Sant Magí  són unes persones que al llarg de l’any estan amatens a les produccions musicals  i assisteixen als concerts de les formacions d’arreu ,per trobar aquells conjunts que poden venir a deleitar-nos a les Nits de la Brufaganya. Els dies dels concerts els veureu en la organització i venda d’entrades i en la presentació dels cantaires.

 

   

Els i les voluntaries , element esencial en l’ambient del concerts. Gràcies a la feinada que duen a terme, tenim els entrepans i les begudes al bar i a les taules. Hores de preparació, foc a terra i pa sucat amb tomàquet , tot ben embolicat i posat les bosses perque cadascú trobi els seus estris sense barrejar ni haver d’anar a cercar res.

Sona la musica i gaudim del concert , els aplaudiments i les salutacions en agraïment als cantaires i musics per la bona vetllada però… falta” lo millor”! què seria dels concerts sense la xocolata i la coca del final?

La xocolata permet acabar de forma rodona la vetllada, despedirse dels amics i companys, quedar per la propera , escalfar-se de la fresqueta del vespre i anar-se’n amb  bon record  i  ganes de tornar.

Un  fort aplaudiment per les dones i els homes que, des del matí posant taules i cadires, fins al vespre recollint els estris després de la xocolata, fan possible els concerts de les Nits de la Brufaganya!

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.