Lliurament del premi Sikarra, a Sant Magí.

Dissabte, dia 18 de març a les 6 de la tarda.

Us informem que el dissabte dia 18 de març a les 6 de la tarda al santuari de Sant Magí de la Brufaganya  s’efectuarà l’acte de lliurament del Premi Sikarra, que organitzen la Fundació Jordi Cases i Llebot i l’Espitllera Fòrum d’Estudis Segarrencs (EFES). En aquesta edició s’atorgarà a l’Associació d’Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn, que va recuperar l’aplec que s’havia celebrat al santuari de Sant Magí, al terme de Pontils. Es tracta de la dotzena edició d’aquest Premi que reconeix la persona, entitat o institució que hagi excel·lit a títol individual o col·lectiu, i contribuït de manera exemplar a la divulgació, l’estudi, la projecció, la justícia i la cohesió social de la Segarra.

A l’acte hi serà present Sara Janer, alcaldessa de Pontils, entitat que va proposar la candidatura dels Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn.

El premi serà lliurat per la presidenta del Fòrum d’Estudis Segarrencs Maria Garganté, a la presidenta dels Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn.

Durant la tarda tindrem un record especial per l’amic Magí Trullols, membre de la junta directiva dels Amics de Sant Magí i un des fundadors de l’entitat, recentment traspassat. Ens plaurà recordar l’amic Magí en un dia com aquest per recordar i homenatjar alhora la seva dedicació constant al foment i estímul de tot allò que fes referència a la Brufaganya.
És un acte d’accés lliure i comptarem amb l’acompanyament musical del grup vocal  MEZZOS.
Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.