L’exposició se’n va a Tarragona!

Plafó principal de l’exposició

L’exposició itinerant “Sant Magí el miracle de l’aigua “se’n va a Tarragona a la capella de Sant Magí . Hi serà present des del dia 13 de maig on s’inaugura amb la conferència “Indrets de Sant Magí a la ciutat de Tarragona” de Jordi Bertran i l’esdeveniment  aproparà als tarragonins diferents aspectes de Sant Magí tant patrimonials, tradicionals com de natura.

Capella de Sant Magí.Tarragona

L’exposició serà un dels elements amb els quals La confraria de Sant Magí màrtir de Tarragona celebrarà els 100 anys de la seva fundació. Festa gran  pels fidels al Sant que any rere any van al Santuari de Sant Magí a la Brufaganya i baixen l’aigua a Tarragona per repartir-la entre els tarragonis el dia de la festa del copatró de la ciutat. Felicitacions pel centenari i que per molts anys puguem compartir la festa i relació!

Amb aquesta anada de l’exposició a Tarragona es compleix un dels objectius que pretenia el projecte Sant Magí 2020 dotar-se un instrument de relació entre el Santuari de Sant Magí de la Brufaganya i aquelles ciutats i pobles on es dona una relació amb el Sant. Això  ha passat amb l’anada de l’exposició a Vallespinosa, Igualada, Sta. Coloma de Queralt, Copons, i ara Tarragona.

Esperem que “Sant Magí, el miracle de l’aigua” viatgi a més indrets on el Sant i les seves aigües i tenen relació!

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.