Les veus de la Brufaganya. Presentació del projecte

Projecte de recuperació de la memòria oral de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn

Dissabte, 10 de desembre a les 18 h. tindrà lloc a la Sala dels Merlets de Sta. Coloma de Queralt, la presentació del projecte “Les veus de la Brufaganya”..

En els darrers temps, el testimoni directe de la gent ha esdevingut una de les fonts d’informació més valuoses per als investigadors socials. La tècnica de l’entrevista, abans gairebé associada en exclusiva als antropòlegs, avui forma part dels mètodes més utilitzats en investigacions de tot tipus.

La Història Oral sempre ha estat present dintre dels projectes que organitzem des de l’Associació d’Amics de Sant Magí de la Brufaganya . És per això que ens plau conidar-vos a la presentació del projecte “Veus de la Brufaganya”, que hem iniciat.

La persona per tirar endavant el projecte  és la Isaura Solé Boladeras, llicenciada en Història de l’Art, doctora en Informació i Comunicació, a més de tècnica documentalista. És nascuda a Santa Coloma de Queralt en una família originària d’una masia a tocar de Sant Magí i lligada des de tota la vida al seu entorn. A més és autora d’un informe per a la declaració de Bé Cultural d’Interès Nacional en la categoria de lloc històric per al conjunt patrimonial de Sant Magí de la Brufaganya.

Esperem que sigui del vostre interés.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.