L’Aplec de Sant Magí torna amb força

Aquest any els tiquets de l'arrossada també es podran comprar per internet

Passats els efectes de la pandèmia, el proper 18 de setembre recuperem l’Aplec de Setembre tal com el celebràvem fins l’any 2019: caminades, esmorzar popular, ofici al santuari, sardanes, ball pla, arrossada i ball a la tarda.

La novetat d’aquest any és que els tiquets per l’arrossada es poden comprar per internet clicant AQUÍ, per la plataforma Codetickets i també físicament als forns Pujó de Santa Coloma de Queralt i de La Llacuna.

Cal remarcar que el nombre de tiquets que es posen a la venda és de 300 i que en cap cas podrem passar d’aquest número. Per això recomanem de comprar-los com més aviat millor per no tenir sorpreses.

La Covid va impedir que celebréssim de la manera que volíem el 400 aniversari de l’aplec que s’esqueia precisament amb l’any 2020. Tot i així ho vam commemorar dintre de les possibilitats que hi havia en aquell moment mantenint en tot moment les recomanacions que feien les autoritats sanitàries. Per aquest motiu la majoria d’activitats es van fer a l’aire lliure i, si se’n va fer alguna dintre del santuari es va fer amb l’aforament limitat.

Ara recuperem amb més ganes la normalitat organitzant el festival de música, l’aplec i altres activitats que s’aniran desgranant en els propers mesos.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.