La Vella Dixieland, arriba a Sant Magí !

Enguany, que commemorem el desè any de concerts, les “Nits de la Brufaganya fa amb aquest 3r concert, festa grossa! És un esdeveniment tenir amb nosaltres La Vella Dixieland .40+1 . Jazz + Big Bang + Brass Band.

La Vella Dixieland és un grup català molt popular, consagrat al jazz clàssic, sobretot del tipus Nova Orleans i dixieland. En els seus inicis van utilitzar el nom complet de La Vella Dixieland Jazz Band i és coneix com La Vella en els ambients musicals.

El grup va formar-se l’any 1980, com una reunió d’amics per tocar la música que més els agradava: el jazz clàssic. Malgrat que el nom del grup fa referència a l’estil dixieland, el seu repertori és molt més ampli. A més a més del jazz tradicional també inclouen el swing, els espirituals, el blues i el jazz actual de Nova Orleans. Temes dels clàssics (Louis Armstrong, Duke Ellington, Billie Holiday) s’alternen amb temes de nous autors i fins i tot algun tema de producció pròpia.

A la gran formació musical, s’afegeixen tres músics:

Irene Reig, saxo alt, clarinet, saxo baríton
Pablo Martin, trombó
Joan Mar Sauqué, trompeta

El dia 10 de juliol amb tota la prudència que requereix l’actual situació, segur que tothom podrem gaudir de la seva música.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.