La Llacuna i Cervera, venen a buscar l’aigua de Sant Magí

Dilluns dia 15 d’agost, la Capella de les Fonts estava molt animada. Com cada any. un grup de persones de la Llacuna omplien estris amb l’aigua de les fonts per repartir-la al seu poble. el divendres 19. I, seguint la tradició, els amics de Sant Magí de Cervera, venien carregats de boixos a cercar l’aigua a Sant Magí.

La Capella de les Fonts era plena de persones, estris i converses. Mentre els amics de Sant Magí de Cervera anaven arribant amb bicicleta, a peu i amb autocar, els de la Llacuna omplien estris per fer la repartidora al carrer Major.

Abraçades dels coneguts després de temps de no veure’s per la pandèmia i alegria entre la gent de Cervera i de la Llacuna per poder fer plegats ,que la tradició de dur l’aigua de Sant Magí ,tant a terres segarrenques com a la comarca de l’Anoia, sigui possible un any més.

.L’esmorzar i les bromes animaven la feina. Una vegada carregada l’aigua, recollit l’entorn i visitada l’exposició “la meva Brufaganya i els altres habitants” ,tornen als seus llocs d’origen,

Tot està preparat, per la diada del Sant.

 

.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.