La Llacuna celebra la devoció a Sant Magí amb una exposició del 22 al 29 d’agost

L’exposició itinerant “Sant Magí, el miracle de l’aigua” estarà a La Llacuna del 22 al 29 d’agost. La sala annexa a l’església de Santa Maria de La Llacuna acollirà els plafons on s’expliquen Aplecs, Natura, Tradicions, Patrimoni i també aquelles fotografies i objectes que els veïns i veïnes de la Llacuna hi han volgut compartir.


El dissabte 22 d’agost tindrà lloc la inauguració, però prèviament a les 19.30h a la plaça Major es realitzarà  la presentació del llibre de Montse Rumbau “500 anys de vida rural a Sant Magí de la Brufaganya i entorns” que anirà a càrrec de Josep Torelló. Seguidament tindrà lloc la inauguració pròpiament de l’exposició i passi de l’audiovisual i vídeo.

Una mostra de la devoció de La Llacuna pel sant és la participació en les dates senyalades com el 19 d’agost, diada de Sant Magí, en la que es va buscar aigua de les fonts de Sant Magí de la Brufaganya per repartir-la entre els veïns i també la participació de la Llacuna a la festa grossa al Santuari de Sant Magí de la Brufaganya al setembre, quan es celebra l’Aplec.

“Sant Magí, el miracle de l’aigua” és una de les principals activitats previstes per al projecte “Sant Magí 2020” La mostra consta de set grans plafons on s’expliquen els diferents temes del projecte .

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.