FESTES DE SANT MAGÍ A LA BRUFAGANYA

Celebracions que es faran al Santuari o a la Capella de les Fonts

15 d’agost. Amics de Sant Magí de Cervera.  A primera hora del matí arribaran a la Capella de les Fonts els Amics de Sant Magí de Cervera on hauran arribat a peu, en bicicleta i altres mitjans de locomoció per anar a buscar l’aigua que el dia 19 repartiran per la seva ciutat. A partir de les 9 repartiran esmorzar i beure als participants i també, a un preu mòdic, a tothom que en vulgui.

16 d’agost. Portants de l’Aigua de Tarragona. A mitja tarda començaran a arribar els carros, els cavalls i els portants de l’aigua. A les 8 del vespre el rector de Sant Magí oficiarà l’ofici dintre del recinte de les Fonts. L’endemà, a les 7 del matí la comitiva començarà la ruta cap a Santa Perpètua, Querol, Pont d’Armentera, Santes Creus i Bràfim on faran nit. L’endemà passaran per Nulles, L’Argilaga, La Secuita i Els Pallaresos per arribar a mitja tarda del dia 18 a Tarragona.

19 d’agost, diada de Sant Magí. Santuari de Sant Magí de la Brufaganya. A les 12 del migdia hi haurà l’Ofici de la festivitat de Sant Magí amb assistència de pelegrins i fidels.

L’exposició “La meva Brufaganya i altres habitants” estarà oberta tots tres dies des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre a la Capella de les Fonts.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.