En record de Joan Teruel.

Actes organitzats aprofitant la visita de l'ambientòleg Martí Boada a Santa Coloma de Queralt

Preservació de les espècies. Tasca prioritària de Joan Teruel.

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Santa Coloma diversos actes organitzats per un conjunt d’entitats units sota el paraigua “Univers Joan Teruel” en homenatge al conegut botànic i amant de la natura que ens va deixar ara fa un any. En Teruel formava part de l’equip de recerca botànica de Sant Magí.

Les activitats giren a l’entorn de la visita que fa a Santa Coloma de Queralt el conegut naturalista i ambientòleg Martí Boada

De les diverses activitats que es duran a terme en presentem dues :
14/01/2023 a les 4 de la tarda, inauguració de l’exposició itinerant ART DE BOSC que ve de les Borges Blanques i estarà a Santa Coloma de Queralt fins al dia 29 a Ca la Marta. Turisme Cultural. La mostra reuneix tot un seguit de formes i estructures que tenen com a base la fusta, les arrels i els arbres dels nostres boscos.

En Joan Teruel passejant pel bosc.

14/01/2023 a les 6 de la tarda. Conferència BOSCOS SEGLE XXI. On som i cap on anem a càrrec del mateix Martí Boada i Juncà doctorat en Ciències Ambientals per la UAB. Les seves aportacions i experiències donarà als assistents una visió amplia de medi ambient i natura així com pautes d’apropament al nostre entorn.
Us hi esperem!

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.