Els amics de Sant Magí amb els Centres d’Estudis

Aquest dissabte 12 de març, ha tingut lloc a Igualada la XXX assemblea de la Coordinadora de Centres d’Estudi de Parla Catalana ( CCEPC ) , entitat que aplega centres d’estudis i entitats culturals de Catalunya, Pais Valencià i les Illes. Més informació

Museu de la Pell d’Igualada. Lloc on avui s’ha celebrat l’Assemblea CCEPC

L’Associació d’Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn ha entrat a formar part d’aquesta coordinadora i el fet ens permet compartir experiències, planificar projectes d’ interes comú i emprar eines i recursos que podrien ser més costosos si els assumíssim a nivell individual.
La reunió ha estat interessant i productiva. S’han exposat  diferents novetats tals com la plataforma per fer videoconferències multisala o la presentació de FRONTISSA en format digital  que permet la incorporació de notícies dels centres en temps real.

Visita guiada a Sant Magí de la Brufaganya

També s’han presentat les entitats que s’incorporaven de nou.

Sant Magí  com entitat de nova incorporació ha tingut, un espai de presentació. Hem presentat les diferents activitats i línies de recerca en els àmbits de la tradició, medi ambient i patrimoni documental i fotogràfic. Hem explicat Sant Magí des del segle III fins a la vinguda dels monjos i la desamortització. No ens hem deixat el període de decadència ni els intents de revifar-lo per acabar amb la descripció de l’Associació, els seus objectius i les activitats que es duen a terme: voluntariat, concerts, visites, reconstrucció. Tot el que dona visibilitat a Sant Magí i el seu entorn ho hem tractat deixant clar que podien veure la tasca i les activitats al web brufaganya.cat.

Ha estat xocant, perquè mentre parlàvem, molts dels assistents han tret el mòbil  per connectar amb el web. Les preguntes que feien desprès de la sessió, demostraven l’interès per l’indret i per les diferents tasques.

Esperem que s’obri una nova etapa de col·laboració fructífera per a tothom!

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.