El RECERCAT acull “Sant Magí 2020”

El projecte "Sant Magí 2020" promogut pels Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn i per l'Associació Cultural Baixa Segarra es fa present a Cervera com a Capital de la Cultura Catalana 2019

Els dies 4 i 5 de maig s’ha celebrat a Cervera, en el marc de la capitalitat de la cultura catalana 2019, el RECERCAT, Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner (IRMU).

El RECERCAT es realitza anualment  i té com a principals objectius:

  • Donar a conèixer a la resta
    En Josep Maria Carreras llegint el pòster d’un projecte de l’ACBS

    de la societat civil l’activitat dels centres, instituts d’estudis i altres entitats culturals.

  • Facilitar l’accés a les publicacions dels centres.
  • Fomentar la comunicació i el contacte entre els centres dels diferents territoris de parla catalana.
  • Reconèixer la important tasca que realitzen aquestes entitats per a la recerca i la seva posterior divulgació en els territoris de Parla Catalana i també reconèixer la trajectòria d’una persona vinculada al món dels centres d’estudis a través d’uns premis.

En aquestes jornades hi ha estat present “Sant Magí 2020” projecte promogut conjuntament pels Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn i l’Associació Cultural Baixa Segarra (ACBS) de Santa Coloma de Queralt i que l’any 2018 va rebre el suport econòmic de l’IRMU.

La participació de les dues entitats ha consistit en l’aportació i exposició de

La consellera de cultura Mariàngela Vilallonga presideix l’acte de lliurament dels premis RECERCAT

diverses publicacions de l’ACBS i fulletons explicatius de les activitats dels Amics de Sant Magí i d’un roll up de cadascuna de les dues entitats. També han participat en l’acte d’entrega dels premis RECERCAT al paranimf de la Universitat de Cervera amb la presència de la consellera de Cultura i en el dinar col·lectiu dels diferents centres d’estudis del Països Catalans.

A la vegada han tingut interessants contactes personals amb integrants d’altres centres d’estudis que, en un futur no llunyà, poden ser beneficiosos per al desenvolupament  de les activitats que es fan a Sant Magí.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.