Concert de cine, a Sant Magí!

El proper 19 d’agost, dimecres, festivitat de Sant Magí, actuarà el quartet de violoncels Northern Cellos al cicle “Música a la fresca a la Brufaganya”.

Northern Cellos està format per quatre joves viol·loncelistes de les comarques gironines i un percussionista/bateria també empordanès. Tots ells amb formació clàssica -són graduats pels Conservatoris del Liceu, de les Illes Balears i d’Utrech- han apostat per un projecte innovador que pretén acostar la música, en general, i el violoncel, en particular, al gran públic.

 

Violoncels de Pel·lícula  

És un espectacle basat en una sel·lecció de les millors bandes sonores de la història del cinema i de les sèries, en un format únic i innovador el nostre país: quatre violoncels i percussió.

Pensat per agradar a tot tipus de públic, el repertori combina estils de música diferents, ja sigui de música de cinema tradicional, de cinema musical, de tipus jazzístic o fins i tot música més moderna.

Sempre a través d’arranjaments propis, es podran escoltar Medleys (popurris), temes principals i Openings de clàssics com Cinema Paradiso i La Vida és Bella, pel·lícules de gran repercussió mediàtica com El Senyor dels Anells o Pirates del Carib, de musicals que han fet història com La La Land,  i fins i tot la música de sèries exitoses com Narcos o Game of Thrones.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.

3 Comentaris
 1. Rita Armejach diu

  Perfecte!

 2. Nagora diu

  On puc registrar me?

  1. Silvestre Palà Augé diu

   Si voleu rebre informació de tot allò que es fa a Sant Magí només cal que ens envieu un correu electrònic a amicssantmagi@tinet.cat manifestant el vostre desig. A partir d’aquell moment us afegirem a la nostra base de dades.