Comprem nou equipament per als aplecs i concerts

La Diputació de Tarragona ens subvenciona la compra de dues carpes

Els Amics de Sant Magí necessitem una certa infraestructura per cobrir les activitats que fem a l’aire lliure, especialment els dies d’aplec i de concerts. Any rere any hem anat comprant taules i cadires que temps enrere ens deixaven els ajuntaments de Pontils, Les Piles o Santa Coloma de Queralt amb la corresponent dedicació dels voluntaris a fer els transport d’anar-les a buscar i tornar-les.

També ens van bé carpes que fins ara ens han deixat sense problemes els Amics de la Capelleta de Sant Magí de Santa Coloma. Aquest problema ara el podem resoldre parcialment amb la compra de dues carpes que hem fet recentment.

Des de fa molts anys que la Diputació de Tarragona ens facilita aquestes compres amb les seves subvencions a una part de la inversió. Concretament ara ens subvenciona la compra de dues carpes. L’ajut va ser aprovat el 17 de desembre de 2019 per un import de 1392,97 però no ha estat fins ara que l’hem pogut dur a terme i que farem servir només en part ja que l’any de la Covid-19 ens ha privat d’obtenir més tresoreria per fer una inversió més alta.

És d’agrair el suport que la Diputació dona a les activitats que fan les associacions del seu territori que facilita enormement la seva realització.

Si la pandèmia ho permet esperem poder-les fer sevir ja aquest estiu que ve.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.