Comencem a planificar les Nits Musicals de la Brufaganya

A fi de pensar amb temps les nits estiuenques, us avancem els concerts d’enguany.

El “Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya“, l'”Orquestra Terrassa 48“, “Andrea Motis Trio” i els quartets Teixidor i Altimira conjuntament, són els grups que conformen la programació de les Nits Musicals de la Brufaganya d’aquest any. Actuaran respectivament els dissabtes 13 de juny, 11 de juliol, 8 d’agost i 12 de setembre.

Obrirà el festival el Cor Vivaldi, ja conegut per nosaltres en el festival de l’any 2017, que interpretarà obres de Chilcott, Bill Colombe i Gerard López Boada en un concert on s’escoltarà des de melodies molt properes al jazz fins a cançons napolitanes.

El mes de juliol ens unirem a la celebració del 250 aniversari del naixement del gran músic Ludwig van Beethoven, del que s’interpretarà l’Obertura Egmont i la Tercera Simfonia “Heroica” de la ma de l’Orquestra Terrasa48 en format simfònic, sota la direcció del Xavier Puig a qui ja vam veure l’any passat dirigint el Cor de Cambra del Palau de la Música.

El mes d’agost ens visitarà ni més ni menys que la molt jove i coneguda intèrpret de jazz Andrea Motis, que serà la veu i trompeta, en Joan Chamorro el contrabaix i saxo i en Josep Traver les guitarres. Es tracta del “Andrea Motis Trio”. L’Andrea és una artista que està cantant actualment arreu d’Europa i Sudamèrica.

Finalment el mes de setembre tindrem dos quartets de corda de país: El Quartet Teixidor i el Quartet Altimira que ens interpretaran en la segona part una obra que és molt difícil d’escoltar en directe: l‘Octet de Mendelssohn. I en la primera el quartet Teixidor ens oferirà el Quartet en Do menor, op.18 n. 4 – L. van Beethoven

Oportunament anunciarem el preu dels concerts i abonaments, i la data a partir de la qual es podran reservar entrades.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.