Carta als Reis … dels Amics de Sant Magí

Han passat els Reis i tothom, petits i grans hem escrit la carta. Aquests desitjos que no diem però pensem, aquests somnis que voldriem s’acomplisin… Els Amics de Sant Magí també hem escrit la carta. Voleu saber que hi diu?

La nostra carta als Reis te escrit- en la primera ratlla – demanar salut per a tothom: voluntaris, visitants , amics de Sant Magí.

Rehabilitació “Casa de l’Ermità.”

Al gruix del text hi ha: Ànims per a poder tornar a celebrar l’Aplec i les festes sense restriccions. Joia per omplir de sons l’esglèsia amb els concerts, sense haver de mesurar els bancs i establir distàncies. Força per tirar endavant les restauracions de la casa de l’Ermità i fer- ne un centre d’acollida i de trobada. Esperança i perseverança en les diferents recerques sobre Sant Magí i la Brufaganya.

Sortida del grup de natura. Foto:ERB-CEC

 

I, al final de la carta hi demanem que Sant Magí torni a ser com abans, com sempre o… millor que sempre.

Per després de les Festes hem pensat que aniria bé fer un petit repàs del que és Sant Magí i els seus projectes, els que duem a terme i els que tenim  nous  i pels que us volem demanar , com sempre, el vostre suport.Aquest suport serà el nostre millor regal de Reis.

Bon 2022 i us esperem!

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.