Dos pianos … i molt més, a Sant Magí !

Ens hem pres la llibertat de reproduir textualment la crònica del concert 2PIANOS – PORTÉ & TOLMOS  a Sant Magí que publica “Tribus de la Segarra”. Per  a veure tot l’article i les fotografies podeu prémer AQUÍ

” Dimecres 24 d’agost, dins el cicle de concerts de Nits Musicals a la Brufaganya hem pogut assistir a l’actuació de la formació 2PIANOS – PORTÉ & TOLMOS. Dos joves pianistes, compositors i professors.

Ens van oferir unes versions interpretades a dos pianos de temes molt coneguts, de catorze artistes consagrats: Supertramp, Mike Oldfield, Beatles, Vangelis, Simon & Garfunkel, Billy Joel, AbbaScorpionsAlphaville, Michael Jackson, QueenEuropeJean Michel Jarre i Leonard Cohen.

És a dir, la flor i nata dels èxits d’una època. No podia fallar. Aquesta època és l’època d’una grandíssima part del públic assistent.

Al cap dels anys, i com més anys més, tots portem un bagatge considerable, fet de totes les coses que ens han passat i de tot allò que hem viscut. També de música naturalment. Vindria a ser allò que en diuen “la banda sonora de la nostra vida”.

Les quatre mans d’aquests dos músics a través dels pianos, han fet sortir de dins l’armariet de la nostra memòria tots els records que associem a les peces que anaven recreant.
I allí, amics, hi ha de tot. Melangies, alegries, tristors, il·lusions i més d’un estremiment, que en poc més d’una hora vam poder reviure. En resum, moltes emocions.

L’ambientació de llums i color molt treballada, la qualitat dels músics, i el clima de proximitat que es va crear van fer que en resultés una actuació molt reeixida, i el públic s’ho va passar molt bé i ho va demostrar amb els aplaudiments. D’això es tractava.

Després del concert, xocolata desfeta per tothom. La pluja, respectuosa, es va esperar que acabéssim.”

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.