Comencen les Nits Musicals de la Brufaganya

L’11 de juny ens retrobem amb la música a la Brufaganya. L’Orquestra de Cambra de Sant Cugat obrirà les Nits Musicals de la Brufaganya  amb una esplèndida obra per a piano i orquesta de Chopin.

L’onzena edició de les Nits Musicals de la Brufaganya obre les portes el dissabte dia 11 de juny amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra de la Simfònica de Sant Cugat dirigida per la directora israeliana Roit Feldenkreis i amb Miquel Gusi com a piano solista que interpretaran obres de Béla Bartók i Frédéric Chopin..

La Simfònica de Sant Cugat va néixer com a Orquestra de Cambra l’any 1990 i des de llavors ha realitzat més de 700 concerts al Teatre-Auditori Sant Cugat, seu de l’Orquestra, i a molts altres escenaris del país.

Com a Orquestra de Cambra presenta el cicle “Orquestra de cambra amb joves solistes” i ofereix a joves músics la possibilitat d’actuar com a solistes amb una orquestra professional. Per això a cada concert conviden un músic jove per actuar. En aquesta ocasió serà el jove pianista Miquel Gusi, nascut el 2001 qui actuarà com a solista. Va començar els seus estudis musicals als 4 anys a l’Escola Municipal de Música de Cornellà amb Albert Andreu, i continua la seva formació amb Carmen Amat. Posteriorment, completa els seus estudis al Conservatori Professional del Liceu sota tutela de la pianista russa Olga Kobékina.

La directora serà Roit Feldenkreis. Guanyadora a la London Classical Soloists Conductioning Competition (2014), Roit Feldenkreis ha estat fundadora i directora musical durant 8 anys de la Israeli Moshavot Chamber Orchestra, una orquestra líder del nord d’Israel (2011-2019), ubicada al prestigiós Elma Arts Hall. El 2019 Roit es va traslladar a viure a Barcelona amb la seva família, on ara és directora associada de l’Orquestra de Cambra Catalana de Barcelona i directora convidada de nombroses orquestres d’Espanya i Europa

Aquest és el primer concert del festival d’aquest any que comptarà amb actuacions tan destacades com en Jordi Savall el 6 d’agost, The Gospel Viu Choir el 9 de juliol i el Quartet Cosmos el dia de 10 de setembre.

L’actuació començarà a dos quarts de 10 de la nit i durant la tarda, com és habitual, es podrà gaudir d’un berenar a la fresca a l’esplanada de davant del santuari. En acabar hi haurà xocolata desfeta per a tothom.

Les actuals normes sanitàries no obliguen a fer reserva prèvia i es podran comprar entrades el mateix dia del concert si n’hi ha de disponibles. Abans, les podeu comprar a www.brufaganya.cat

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.