Els motards porten el pessebre a Sant Magí

Diumenge, com cada any, els motards van portar un pessebre a Sant Magí de la Brufaganya. En el moment de l’ofertori, es va oferir el pessebre al Sant, una peça plena de simbolisme.
La pandèmia, la gent que la sofreix i Nadal com a bri d’esperança, està representada en la figura.

Treball d’una línia poc convencional i creativa. Al final de la missa un dels motards va explicar als assistents les diferents parts i el seu significat. De color viu es presenta el cervell que es veu afectat pel virus i en ell hi ha Nadal un llum d’esperança. Un rellotge marca el temps i no hi pot faltar la referència a les motos.
De la carretera de Tarragona, dels camins de la Llacuna, de diferents indrets arriben els motards. Les seves màquines potents i els seus equipaments multicolors animen la plaça. La gent espera prenent el sol en un matí net, clar i fresquet. Els motoristes se saluden i comenten les seves experiències.
Toca la campana i comença la missa. Els cants, la presentació del pessebre i la participació en la cerimònia tot ens anima a començar bé Nadal.
A la sortida de missa es torna a omplir la plaça. Els motards amb les seves motos es fan les fotos amb els companys. Imatges en posició, motoristes de peu damunt les motos, marxant cap a la Llacuna fent piruetes de trial…

Se senten contents de retrobar-se altra vegada a Sant Magí. Tots estem contents de veure’ns i esperem que puguem tornar a dir: Bon Nadal i millor Any Nou!

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.