1er. Concert de les Nits Musicals de la Brufaganya. 10è Festival d’Estiu.

Ja s’ha inaugurat el 10è Festival d’Estiu de les Nits Musicals de la Brufaganya. Acomboiats sota la direcció de Quim Térmens, els membres de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, han interpretat un programa de música bohèmia, a la manera d’un passeig pels carrers de Praga.

Amb els moviments precisos dels arquets, els músics feren present allò de “Amb lo gaiatet / tres cops n’hi pegava / ja en surten tres fonts / fresques i gelades”, fent brollar fresques melodies que han omplert l’església de Sant Magí de la Brufaganya.

Després de tants mesos en què la mascareta era com una ordre de silenci, hem reprès les ganes de viure i conviure. La música ens ha permès submergir-nos  en una atmosfera de placidesa, oferint moments d’intensa emotivitat.

Lliurament de flors per agrair la magnifica interpretació (Foto: Tribus de la Segarra).

Molts dels assistents, abans del concert, ens havíem trobat a les fonts, deixant-nos guiar per l’estrofa: “Pels malalts i pecadors / si el fetill els desenganya / acolliu-nos gloriós / sant Magí de Brufaganya.”

Els oients hem agraït amb repetits aplaudiments el goig de tanta bellesa: la de l’entorn de la Brufaganya, la de les obres escollides del programa musical, la de trobar-nos amb tants amics.

Gràcies Associació Musical la Brufaganya.

Anton Bundó i Nin (22  de maig, 2021)

Per veure més imatges cliqueu AQUÍ

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.