· SANT ANDREU JAZZ BAND amb Edu Ferrer i Èlia Bastida ·

8 de juliol de 2023

a les 21:30h

Preu: 20€

PROGRAMA

Un passeig per la història del jazz recordant Frank Sinatra, Stéphane Grappelli i Nina Simone

Saxos: Sander Theuns, Shanti Ming, Koldo Munné, Andreu Romero, Lola Peñaranda, Pere Company, Bernat Benavente, Noa Bazuaye.
Trompetes: Max Munné, Gerard Peñaranda, Martí Costalago, Elsa Armengou, Martha Vives.
Trombons: Hugo Vlach, Luc Martín, Clàudia Rostey, Perot Rigau.
Base rítmica: Pau García, Anna Ndiaye, Jordi Herrera, Arnau Julià, Nils Theuns, Blai Forns,. Dídac Moya

Artistes invitats
Èlia Bastida, violí, veu
Edu Ferrer, veu

Joan Chamorro, director

Sant Andreu Jazz Band La Sant Andreu Jazz Band és la història d’un èxit cuinat a foc lent. Un projecte pioner a Europa, dirigit per Joan Chamorro. Una formació de nens i joves entre 7 i 21 anys, que neix d’un projecte educatiu per a la transmissió i la difusió de la música de jazz a nivell local i que ha esdevingut un projecte mundial. Disset anys de treball, sense presses ni ambicions. Disset anys d’il·lusió i de resultats màgics constatats en:· Concerts per tota Espanya i Europa, EUA, des dels principals auditoris i teatres, fins a sales de tots els municipis. L’enregistrament d’11 discos de la Sant Andreu Jazz Band, i 15 discos més sorgits en el si de la col·lecció ‘Joan Chamorro presenta’, protagonitzats pels membres que han format part de la jove orquestra amb artistes nacionals i internacionals.
  • Un documental ‘A film about kids and music’ del director Ramón Tort i premiat per tot el món. · L’organització d’un festival ‘Jazzing Festival de Jazz de Sant Andreu’ i un ‘Stage Educatiu’ a la ciutat de Barcelona, al voltant de la metodologia del director Joan Chamorro.
  • La difusió de tot els nostres treballs en els 149 milions de visualitzacions que tenen els vídeos al canal de YouTube de Joan Chamorro.
Feliços de poder dir que més de 70 joves entre 7 i 21 anys han passat per la SAJB i moltes i molts d’ells avui, són músiques i músics de renom al nostre país, com: Andrea Motis, Rita Payés, Èlia Bastida, Magalí Datzira, Joan Mar Sauqué… entre molts d’altres.

Joan Chamorro

Va estudiar la carrera clàssica de saxofon amb Adolf Ventas. Paral·lelament obté el títol de Grau Superior al Taller de Músics de Barcelona, on passaria a ser professor de saxo i de llenguatge musical.

Multiinstrumentista (saxos baix, baríton, tenor, alt i soprano, clarinet, clarinet baix, flauta, corneta, contrabaix) amb més de 100 enregistraments amb diferents grups del panorama jazzístic del país, dels quals més de 50 com a líder.

Va formar part de la Big Band del Taller de Músics, amb la qual va actuar a diversos festivals europeus. Va col·laborar amb la Big Band de Bellaterra, la Big Band de John Dubuclet, la Big Band Jazz Terrassa, la Martin Leiton Big Band, la Perico Sambeat Flamenc Big Band i el supercombo d’Eladio Reinon-Tete Montoliu, entre d’altres.

Ha tocat a la majoria dels festivals del país (Barcelona, ​​Terrassa, Sant Sebastià, Madrid, València, Cadis, etc.) i ha actuat a ciutats de tot el món (Marciac, París, Stanford, New York, Cape Town, Tòquio , Estocolm, Tel-Aviv, Bangalore, Istanbul i un llarg etcètera).

Ha tocat i gravat amb Tete Montoliu, Scott Hamilton, Bebo Valdés, Dick Oatts, Joe Magnarelli, Jessie Davis, Scott Robinson, Jon-Erik Kello, John Allred, Allan Vaché, Joel Frahm, Nicholas Payton, Bobby Gordon, Ken Peplowski, Luigi Grasso, Pasquale Grasso, Dmitri Baevsky, Dena DeRose, Ted Nash, Steve Cardenas, Ben Allison, Perico Sambeat, Enrique Oliver, Judy Niemack, Carme Canela, Toni Belenguer, Josep Maria Farràs, etc., i ha tocat amb Slide Hampton, Ralph Lalama, Randy Brecker, Michael P. Mossman, Bart van Lier, Lew Tabackin, Gary Smulyan, Frank Foster, Teddy Edwards, Frank Wess, Dennis Rowland, Carmen Lundy, John Mosca, David Allen, Bobby Shew, entre d’altres.

Durant un any va col·laborar amb el grup de teatre Els Comediants, amb el qual va actuar a festivals de ciutats com Nova York, Santiago de Xile, París i Venècia.