· HAVANERES EN FEMENÍ ·

Les Anxovetes

Montse Ferrermoner, veu aguda/mitja
Marta Pérez, veu aguda/mitja
Tona Gafarot, veu greu
Salva Gallego, guitarra
Xevi Pasqual, contrabaix
Xevi Salvatella, tècnic de so

Programa

Oferim el repertori d’havaneres clàssic i tradicional. El maridem amb una bona guitarra i un bon contrabaix. Hi afegim un ingredient bàsic: el nostre tècnic de so. Cantem amb frescor i sinceritat, assaborint cada tema. I tot amb el seu punt de salabror!

25 d’agost de 2021

a les 21:30h

Preu: 15€

Les Anxovetes som un grup d’havaneres nascut l’estiu del 2013 a Girona. Cantat íntegrament en femení, el nostre grup està format per l’anxoveta Tona Gafarot (veu greu), l’anxoveta Montse Ferrermoner (veu aguda/mitja) i l’anxoveta Marta Pérez (veu aguda/mitja), així com el guitarrista Salva Gallego, el contrabaixista Xevi Pasqual i el tècnic de so Xevi Salvatella, els seitons del grup.

Les Anxovetes ens vam formar a Girona l’estiu del 2013 i vam pujar als escenaris per primera vegada el maig de l’any següent. Al llarg d’aquests primers anys de vida, hem ofert concerts dins i fora de les fronteres catalanes, participant en les cantades més importants del món de l’havanera, com la 51ª Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, la Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós o les cantades de Getxo (País Basc) i Dènia (València).

També hem participat en festivals i esdeveniments musicals rellevants fora del circuit de l’havanera, com l’Smithsonian Folklife Festival (EUA), el Festival Internacional de Música de Cadaqués, el Festival Portalblau de l’Escala, el Festival Interludi de Calonge, o l’(a)Phònica de Banyoles, i també hem actuat en escenaris com l’Auditori de Girona o el Palau de la Música Catalana, a Barcelona, dins el cicle Tardes al Palau.