· 40 + 1 ·

Jazz + Big Bang + Brass Band

La Vella Dixieland
+
Irene Reig, saxo alt, clarinet, saxo baríton
Pablo Martin, trombó
Joan Mar Sauqué, trompeta

PROGRAMA

Jazz tradicional ampliat amb repertori de Big Band i Brass Band per commemorar el 40+1 aniversari del grup.

10 de juliol de 2021

a les 21:30h

Preu: 20€

Les circumstàncies pandèmiques van impedir que podéssim celebrar el 40 aniversari de La Vella Dixieland l’any 2020.

Per tant aquest any hem decidit celebrar el 40+1 I ho volem fer mirant al futur. En aquesta nova proposta, convidem tres prestigiosos músics joves: Irene Reig, Pablo Martin, Joan Mar Sauqué i amb ells volem repassar part del nostre repertori.

A més de jazz tradicional, aquesta especial formació ens permetrà incidir especialment en el repertori de big band i en el de brass band ampliant la part que habitualment toquem en públic.

Irene Reig, saxo alt, clarinet, saxo bariton

Després del seu pas per l’ESMUC s’instal·la a Àmsterdam on estudia un Màster d’interpretació. Entre 2008 i 2011 va ser membre oficial de la Sant Andreu Jazz Band on comparteix escenari amb Perico Sambeat, Dick Oatts, Scott Robinson, Jesse Davis,  entre d’altres. També ha col·laborat amb músics locals de renom com Lluís Vidal, Josep Maria Farràs, Ignasi Terraza i Francesc Capella i en projectes com Joan Casares Sextet i l’Esmuc Jazz Project Univers Keith Jarret.

Pablo Martin, trombó

Gironí i membre actual de formacions com la Barcelona Jazz Orquestra, Tromboranga o Drop Collective. El seu llenguatge beu de l’herència del jazz tradicional de Nova Orleans i la seva trajectòria artística l’ha portat a actuar amb grans referents de l’estil com Leroy Jones, Tricia Boutté i Lucien Barbarin, de qui rep especial influència. Es gradua en Trombó Jazz pel Conservatori del Liceu a la ciutat de Barcelona, on ha residit els últims anys. Ha tocat amb músics de renom internacional com Jon Faddis, Jesse Davis, Terell Stafford, Scott Hamilton, Gunhild Carling i Nicole Rochele, entre d’altres. Al llarg de la seva carrera també ha col·laborat en l’enregistrament d’una trentena de treballs discogràfics i ha realitzat varies gires internacionals.

Joan Mar Sauqué, trompeta

Formant part de la Sant Andreu Jazz Band, entre el 2012 i el 2019, toca a nombrosos festivals nacionals i internacionals i també participa en més de vint enregistraments, amb la participació de músics com: Scott Robinson, Joe Magnarelli, Dick Oatts, Joel Frahm, Perico Sambeat, John Allred, Jon-Erik Kellso, Luigi Grasso, Allan Vaché i Scott Hamilton, entre d’altres.

El 2016 enregistra amb Joan Chamorro el seu primer album, “Joan Chamorro Presenta Joan Mar Sauqué”.  El 2018 autoprodueix el seu segon disc, amb composicions originals, “Vou Onde o Vento”, comptant amb Gabriel Amargant, Marta Garrett, Dario Barroso, Andrea Motis, Magalí Datzira i Xoan Sanchez. El 2021 presenta el seu darrer disc “Gone with the Wind”, a trio, acompanyat per Josep Traver i Giuseppe Campisi, amb el qual posa en comú la recerca històrica i la pràctica musical.

Durant aquests anys ha participat en l’enregistrament de més de 50 discs,  principalment de jazz.