ENTRADES / ABONAMENTS

 
  D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les vostres dades seran tractades d’acord amb la comanda sol·licitada i queden guardades a la nostra base de dades. De cap manera seran cedits per a cap altre ús diferent del sol·licitat. En facilitar-nos les vostres dades automàticament accepteu rebre les notícies sobre les activitats que es facin a Sant Magí de la Brufaganya. Vostè té dret a accedir-hi, modificar-les o cancel·lar-les, o bé a expressar el seu desig de no rebre cap comunicació posterior nostra. Per a exercir aquests drets, si us plau, comuniqueu-ho mitjançant el correu electrònic amicssantmagi@tinet.cat.


  He llegit i accepto la Política de Privacitat.  Els bancs són numerats. Dintre de cada banc les entrades no tenen numeració.

  Si cal, el dia del concert es posaran a la venda entrades sense numerar.

  Venda i reserva d’entrades

  A Sant Magí, el dia del concert a partir de les 6 de la tarda.

  Anticipadament, preferentment a www.brufaganya.cat. Excepcionalment als telèfons 659.44.34.67 / 616.43.36.87 a partir de les 9 del vespre

  Si es fa la reserva per la web es retornarà per correu electrònic el document acreditatiu per retirar les entrades o l’abonament abans del concert.

  Les reserves s’han de retirar com a màxim fins a mitja hora abans del concert. Passat aquest termini les entrades es poden posar a la venda.

  Els seients es van assignant seguint l’ordre d’arribada dels correus de reserva.

   

  Notes

  Hi ha servei de bar i entrepans calents a preus econòmics.

  No es permet l’entrada al santuari durant la interpretació de les obres.

  En cas de força major es reserva el dret de modificar la programació.

  En finalitzar el concert hi ha coca i xocolata desfeta per a tothom.