· THE GOSPEL VIU CHOIR ·

The Gospel Viu Choir, veus
Xavier Raurich, teclat
Àngel Valentí, bateria
Tomàs Frauca, guitarra
Alexandre Rexach, baix
Xavier Yelo, producció tècnica
Moisès Sala, producció i direcció

PROGRAMA

Non stop gospel 2.0

9 de juliol de 2022

a les 21:30h

Preu: 22€

Els THE GOSPEL VIU CHOIR (TGV) obren la gira nacional de celebració dels seus 20 anys dalt dels escenaris (2002 – 2022) portant al Palau de la Música Catalana el 24 de maig de 2022 la seva última producció: NON STOP GOSPEL 2.0, un concert que recull els moments més colpidors i emblemàtics de les seves anteriors produccions (Marchin’ to Freedom 2004 – The Gospel X-perience 2006 – The Gospel Xperience In Symphony 2008 – Spirituals 2010 – Non Stop Gospel 2012 – Reload 2014 – Gospelizing 2017 – Vida 2020) Els TGV volen que, amb NON STOP GOSPEL 2.0, cada persona del públic pugui sentir, en primera persona, l’emoció dels records i dels instants que han definit la vida de la formació al llarg d’aquests 20 anys i que l’han definit com un projecte musical de primer nivell i, alhora, de responsabilitat social i acció solidària a favor de la infància (des de 2006 portant el gòspel i les emocions arreu del planeta – quinze països de quatre continents – amb les GOSPEL X-PERIENCES – sessions de gospel – de Moisès Sala).

Així, doncs, els TGV porten a l’escenari del Palau de la Música i a tots els que conformen la seva gira nacional, un cant a la vida, una experiència de gospel que ha marcat una època i un estil propi i característic.

Fixa’t un horitzó elevat: el món. I comença el dia així, ¡pensant en gran! [Moisès Sala]
Somiar és fàcil, actuar és difícil; però posar els somnis en acció és el més meravellós de la vida [Moisès Sala]
Cal que aprenguem a viure en la preciosa ambició de la senzillesa [Moisès Sala]

Moisès Sala

Moisès Sala és pianista, arranjador, compositor, conferenciant i economista, a més d’un dels principals exponents i referents del país a la direcció de Cors de Gospel amb una àmplia experiència avalada per la seva trajectòria al capdavant d’una de les formacions estatals de més prestigi, els THE GOSPEL VIU CHOIR que va fundar ell mateix el 2002. Ha realitzat més de 350 GOSPEL X-PERIENCES (classes, seminaris i tallers de gospel), per tota la península, Balears i Canàries, per a nombroses entitats públiques i privades, formacions corals professionals i amateurs, associacions empresarials i agrupacions diverses. Forma part durant 4 anys del claustre de professors del Curs de Postgrau d’Educació Musical i Creació de la UNIVERSITAT DE BARCELONA. També coordina i imparteix els Cursos d’Estiu de Gospel de la UNIVERSITAT DE GIRONA des del 2006 al 2019.

El 2006 crea el projecte d’acció solidària i responsabilitat social a favor de la infància GOSPEL SENSE FRONTERES, amb el que porta les seves GOSPEL X-PERIENCES a Madagascar, Pondicherry, Gàmbia, Senegal i Perú, entre d’altres. Col·labora, activament i solidària, amb nombroses entitats nacionals i internacionals que treballen amb nens i nenes que pateixen diverses malalties, pobresa i risc d’exclusió social.

Diverses firmes nacionals i internacionals i associacions empresarials han contractat les seves conferències, tallers i GOSPEL X-PERIENCES, entre elles Hipra Headquarters, Laboratoris Leti, Boehringer Ingelheim, Amgen Spain, Louis Vuitton, YPO Young Presidents Organization, Fundació Princesa de Girona – Fòrum Impulsa, Electium. A més, ha col·laborat amb diversos coachs i companyies (SPEAKER TEAM, JOANA FRIGOLÉ) en la creació i desenvolupament de capacitats empresarials.

Amb la seva formació TGV CHOIR ha compartit cartell amb artistes nacionals i internacionals com Natalie Cole, Gloria Gaynor, Jorge Drexler, Maceo Parker i Sharrie Williams a més d’actuar, de manera exclusiva, amb Golden Gate Quartet, Soweto Gospel Choir, Joyful Gospel Singers de New Orleans i els Northern Kentucky Brotherhood Singers, entre d’altres.

És l’autor de la música del Poema als Voluntaris de Miquel Martí i Pol, que edita gràcies a la Fundació Obra Social La Caixa i estrena el desembre del 2012 a l’Auditori de Barcelona de la mà del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya. Ha col·laborat a diverses edicions de LA MARATÓ de la Televisió de Catalunya.

En resum, avalen la trajectòria més de 350 tallers nacionals i internacionals, pels quals han passat més de 21.000 cantants; així com més de 300 concerts amb els TGV CHOIR, havent arribat a més de 200.000 persones de públic en sala i penjant, a 200 d’ells, el cartell d’entrades esgotades (sold out).