Banner

Cosmos Quartet

9 de setembre de 2017

a les 21,30h

Preu: 15€

Programa

I


Quartet de corda Op. 76 No. 1 en Sol major ·  Joseph Haydn (1732-1809)

I. Allegro con spirito
II. Adagio sostenuto
III. Menuet. Presto
IV. Finale. Allegro ma non troppo

Quartet de corda No. 3 Sz. 85 ·  Béla Bartók (1881-1945) 

I. Prima Parte: Moderato
II. Seconda parte: Allegro
III. Ricapitulazione della prima parte: Moderato – Coda: Allegro molto

II


Quartet de corda No.2 Op. 13 en la menor ·  Felix Mendelssohn (1809-1847)

I. Adagio – Allegro vivace
II. Adagio non lento
III. Intermezzo. Allegretto con moto – Allegro di molto – Tempo I°
IV. Presto – Adagio non lento – Adagio come I°

 


Helena Satué
, violí;
Bernat Prat, violí
Lara Fernández, viola
Oriol Prat, cello.

El Cosmos Quartet neix el 2013 de l’amistat i complicitat de quatre músics catalans que cobreixen dues generacions. Cadascun dels seus membres ha mantingut trajectòries internacionals en l’àmbit de solista, músic de cambra i orquestral, treballant amb professors i en escoles a París, Ginebra, Colònia, Sttutgart, Basilea i Berlín.

Han rebut classes i consells de professors com Rainer Schmidt, Johannes Meissl, Hatto Beyerle, Miguel da Silva, Anita Mitterer, Krzysztof Chorzelski, Patrick Jüdt, Evgenia Ephstein, el Quartetto di Cremona i el Prazac Quartet.

Malgrat la seva joventut, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement proclamant-se guanyador del tercer premi al concurs “Carl Nielsen International Chamber Music Competition” de Copenhagen, el primer premi del “Concurso Internacional de Música de Cámara” de Castella i Lleó, el primer premi al “Concurs Internacional de música de cambra Mirabent i Magrans” de Sitges, i el premi ”Kammermusik Preis 2014” del “ISA Festival”, així com el premi “Artis Quartet” a la millor interpretació de quartet de corda també durant el “ISA 2014”.

El grup ha estat convidat a participar al “Festival de la Fundación Monteleón” a Lleó, al “East Neuk Festival” a Escòcia, a la “Académie Musicale de Villecroze” a França, i des de la seva creació han actuat a llocs com el MUHBA de Barcelona, el Festival d’Estiu de Viladrau, el festival “Cambraqués” de Cadaqués, l’ “Auditorio Miguel Delibes” de Valladolid, la “Fundación Juan March” de Madrid i la sala “ORF Kulturhaus” de Viena.

El quartet té la seva seu a la ciutat de Barcelona gràcies al suport i confiança de la Residència d’Investigadors de Catalunya (CSIC) i el Dr.Francesc Farré i Rius.

cosmos-logo